Başkan Ali Çamlı'dan Bahoken göndermesi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 2-0 kazanılan Pendikspor galibiyetinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, Stephane Bahoken'i eleştirenlere de göndermede bulundu. Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Ali Çamlı'dan Bahoken göndermesi - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan mutlusu yok. Başkan Çamlı, Kayserispor'un Pendikspor karşısında güzel bir mücadeleyle iyi bir sonuç aldığını belirtti.

Takımının daha iyi şeyler yapacağını söyleyen Çamlı, aldıkları görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarınının altını çizdi ve 'Yeni bir maç daha kazandık. Hocayı, teknik heyeti ve sporcuları tebrik etmek lazım. Abartılacak bir şey yok. Aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Ayağımız yere sağlam basarak, hiç bir zaman şımarmadan, yolumuza devam edeceğiz. Enaniyet ve kibir içine girerseniz, bunun hiç bir anlamı kalmaz. İsterseniz, ligde şampiyon olun. Ben bu galibiyeti, kendini tribünde parçalayan, yürekten Kayserisporlu olan, tüm hemşehrilerime hediye ediyorum' dedi. 

Hakem hakkında da görüş bildiren Başkan Çamlı, 'Hakem gördüğünü çalıyor, iyi niyetle bir maç yönetti. Bazen hata olabilir. Penaltı pozisyonlarını ben asla tartışmam. Saniyede karar verilmesi gerekiyor. VAR sistemi var artık orta hakemlere yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Ama ben kendi takımımın ne yapacağını bildiğim için, öyle ya da böyle siz bu mücadeleyi ortaya koyduktan sonra, Allah'ın izniyle layık olduğu yere gelir' diye konuştu. 

Kayserispor'un başarısını tesadüf olarak niteleyenler olduğuna dikkat çeken Başkan Çamlı, 'Hani o tesadüf diyen arkadaşlar var, bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Bahoken'e topçu değil diyenlere, golü hediye ediyoruz. Lütfen artık şehirde kenetlenelim. Bu tür akla mantığa sığmayan, kişisel kaprislerimizle, olayı saptırmayalım. Bana ne söylüyorsanız söyleyin ama Kayserispor'a ve Kayseri'ye zarar verecek işlerden kaçınalım. Burası benim babamın malı değil. Egoları ve kişisel hırsları bir kenara bırakıp Kayserispor etrafında kenetlenelim. Temiz sayfa açalım. Neler yazılıp çizildi. Birbirimizi sevlim. Her şey yazılıp çizildi ama iftira ve kişisel egolarla konuşulursa o zaman yazık oluyor. Eleştiri insanı geliştirir." diye konuştu.

Başkan Ali Çamlı, maçlarda edilen küfürlerden gelen cezalar hakkında da, 'Aslında seyirci zaman zaman bazen, tavsip etmiyorum. Kayserispor seyircisine fair-play ödülü vermek gerekiyor. Sahaya küçücük su bile atılmıyor. Kayserili takımını destekliyor. Başka bir şey yaptığı yok. Birkaç kötü söz söylendi diye, her hafta ceza yiyoruz. Ben taraftarımızdan rica ediyorum. Artık şu küfür de bitsin. sadece takımımızla ilgilenelim. Takımımızla ilgilendiğimiz zaman bakın neler oluyor' ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.