Özhaseki'den dikkat çeken prim açıklaması - Kayserispor Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'un 2-0 kazandığı Pendikspor maçının ardından açıklamada bulundu. Bakan Özhaseki, dikkat çeken prim açıklamasında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den dikkat çeken prim açıklaması - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'un 2-0 kazandığı Pendikspor maçını izledi. Özhaseki, geçtiğimiz hafta Türkiye'nin gündemine oturan prim açıklaması hakkında da konuştu. 

Kayserispor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Pendikspor'u taraftarının büyük desteğiyle 2-0 mağlup etti. Bakan Özhaseki, kulübe yıllarca emek verdiğininin altını çizerek, güzel bir mücadele izlediklerini ifade etti. Bakan Özhaseki, galibiyetin ardından teknik direktör ve futbolcuları da tebrik etti.

Gazeteci Azim Deniz'in 'Bugün de prim verdiniz mi bakanım' sorusuna Özhaseki, 'Yeniden Türkiye gündemine taşır mısınız? Hayır vermedim. Geçen sefer daha ödeyemedim. Ali Çamlı ödedi, benim yerime ama ödeyeceğim söz verdim. Ali hocama sözüm var' yanıtını verdi. Kayserispor ile ilgili son dakika haberlerini Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinden takip edebilirsiniz.