Taraftar Ateş Püskürüyor - Kayserispor Haberleri

Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferi sonrasında yüzü gülmedi. Kayserispor'dan ayrılıktan sonra beklentilerin altında kalan Onur Bulut, son olarak Fenerbahçe yenilgisinin ardından taraftar tarafından büyük tepki gördü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Taraftar Ateş Püskürüyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon devre arasında Kayserispor’dan olaylı bir şekilde Beşiktaş’a transfer olan Onur Bulut’ın yüzü gülmüyor. Sözleşmesinde bulunan 1 Milyon Euro'luk serbest kalma maddesiyle Beşiktaş'a giden Bulut, şimdilerde taraftarların tepkisini çekiyor.
Bu durum, özellikle son oynanan Fenerbahçe maçında gözler önüne serildi. Taraftarlar, performansını beğenmediği Onur Bulut'u hem yuhaladı hem de ıslıklayarak tepkilerini sert bir dille gösterdi. Bulut'un son haftalardaki formsuzluğu, Beşiktaş taraftarlarının sabrını taşırdı. Sosyal medyada da binlerce taraftar, Bulut'a yönelik tepkilerini yüksek bir dille gösteriyor. Onur Bulut’un, İstanbul’u tercih etmesi Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki ilişkilerin bozulmasına neden olmuştu. 

Çağdaş Atan'ı hatırlattı

Bu olay, futbolseverler arasında Çağdaş Atan'ın durumunu hatırlattı. Atan da, Kayseri'de mutlu olmasına rağmen, İstanbul'u tercih etmişti. Kayserili taraftarlar, ‘Parayla saadet olmaz’ yorumlarıyla duruma tepki gösteriyor. Bazı taraftarlar da Onur'un başarısız olmasına 'Kayserispor'un ahı tuttu' şeklinde yorum yapıyor. 

Taraftar Ateş Püskürüyor - Kayserispor Haberleri

Taraftar bin pişman

Onur Bulut'un Beşiktaş’ta geleceği belirsiz durumda. Tecrübeli sağ bek ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Devre arasında yolların ayrılması beklenen Onur Bulut’a sosyal medyadan tepki yağıyor. Binlerce Beşiktaş taraftarı ‘Bu Onur Bulut yüzünden aramızda su sızmayan Kayserispor ile kötü olduk’ yorumunda fikir birliğinde bulundu.