Basın İlan Kurumu 63. Yılını Kutluyor!

Türkiye'de basın sektörü açısından önemli kuruluşlardan Basın İlan Kurumu (BİK) 63. Yılını kutluyor. BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, 63. Yılı için meaj yayınladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Basın İlan Kurumu 63. Yılını Kutluyor!

Türkiye’de basın sektörü açısından en önemli kuruluşlardan biri olan Basın İlan Kurumu (BİK), 63. Yılına girdi. BİK Genel Müdürü Erkılınç, geleceğe dair önemli bir mesaj verdi.

Türkiye’de yaygın ve yerel medya kuruluşları için hayati öneme sahip olan Basın İlan Kurumu, 63. Yıldönümünü kutluyor. 9 Ocak 1961 yılında 195 sayılı Kanunla kurulan Basın İlan Kurumu, kamu tüzel kişiliğine sahip olan özel bütçeli bir idare olma özelliğine sahiptir. Kamuya ait resmi ilan ve reklamların yayımlanmasına aracılık eden kurum, ülkemizde basının bağımsız ve çok sesli olması adına önemli görevler yürüttü.

Türk basının dijitalleşme sürecini de başlatıp başarıya ulaştıran kurum, 63. Yılını kutluyor. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, sosyal medya hesaplarından kurumun yıldönümünü kutladı ve geleceğe dair mesajlar verdi.

Erkılınç, '63. Kuruluş yıl dönümümüz hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olacak; koyduğumuz hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüdüğümüz geleceğimizi, tüm paydaşlarımızla el ele vererek inşa edeceğiz' ifadelerini kullandı.