Başakpınar 4'ledi - Kayseri Amatör Futbol

Süper Amatör Küme A grubu 16. haftasında Argıncıkspor ile Başakpınarspor, Argıncık Stadı'nda karşılaştı. Müsabakayı Başakpınarspor 4-0 kazandı.

Başakpınar 4'ledi - Kayseri Amatör Futbol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müsabakanın henüz ilk dakikalarında sakatlanan Argıncıksporlu Yunus Emre Mert, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bileğinden sakatlık yaşayan Yunus Emre’nin, uzun süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 
Başakpınar Belediyespor ise 15’te Okan Uçar’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalardan Mevlüt Metin skoru 2-0 yaptı. Soyunma odasına 2 farklı önde giren Başakpınarspor, ikinci yarıda da etkili oyununu devam ettirdi. Mücadelenin 65. dakikasında penaltıdan Okan ile skoru 3-0 yapan Başakpınar, 75’te ise Muhammed Özçiftci ile farkı dörde çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Başakpınar sahadan 4-0 galip ayrıldı. Mavi-beyazlılar puanını 29 yaparken, Argıncıkspor ise 24 puanda kaldı.

Başakpınar 4'ledi - Kayseri Amatör Futbol

ARGINCIKSPOR:  0
BAŞAKPINARSPOR: 4

STAT: Argıncık Stadı 
HAKEMLER: Ahmet Ulu, Osman Baruk, Selahattin Ak
ARGINCIKSPOR: Ömer Keleş, Ali Bıyık, Sedat Kurt, Tahir Can Çeçen, Yavuz Selim Kılıçaslan, Hacı Mert Cingöz, Doğukan Balıkçı (Dk.46 İsmet Merdan), İlker Anğıt (Dk.46 Dursun Adem), Yunus Emre Mert (Dk.12 Mustafa Hasgül), Gökhan Savranlar, Berat Aydemir
BAŞAKPINARSPOR: Muhammed Karaaslan, Umut Tunç, Kadir Uluçay, Burak İndap, İlker Karakaya, Erhan Vurdem, Buğra Kara, Cihan Oğuzman, Mevlüt Metin, Harun Çetin, Okan Uçar 
GOLLER: Dk.15-65 (pen) Okan Uçar, Dk.45 Mevlüt Metin Dk.75 Muhammed Özçiftci (BAŞAKPINARSPOR)

Başakpınar 4'ledi - Kayseri Amatör Futbol