Ayrıntıyı fark edenler...

Kayseri'nin en büyük marka değeri olan Kayserispor sevgisi gün geçtikçe katlanarak büyüyor. Cumhur İttifakı'nın Kayseri'deki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım programında Kayserispor detayı dikkatlerden kaçmadı. Bu hafta Kayserispor'da transfer tahtasının açılması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Ayrıntıyı fark edenler...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı'nın Kayseri'deki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım programında Kayserispor detayı dikkatlerden kaçmadı.

Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte kürsüye çıkan konuşmacıların boynunda Kayserispor atkısı olduğu görüldü.  AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor atkısıyla konuşmalarını gerçekleştirdi.

Ayrıntıyı fark edenler...

Kayserispor’a verdiği destekle taraftarın gönlünde taht kuran Büyükkılıç, 2 Şubat Cuma günü Cumhuriyet Meydanında transfer tahtasının Salı günü açılacağını söylemişti. Büyükkılıç, yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından Seyit Burhanettin Türbesindeki ziyarette de yine Kayserispor atkısı takmıştı.

Ayrıntıyı fark edenler...

Şehrin en büyük marka değerine sahip çıkan bir başka isim de MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un da her platformda Sarı-Kırmızılı renkleri ön plana çıkarması taktirle karşılanıyor.

Ayrıntıyı fark edenler...

Ersoy da, transfer tahtasının yakın zamanda açılacağını her konuşmasında dile getiriyor. 

Ayrıntıyı fark edenler...

Diğer yandan Kayserispor'a gönül veren taraftarlar, transfer tahtasının açılması için sabırsızlıkla haber bekliyor.