BAL fikstürü çekildi

Bölgesel Amatör Lig 2020-2021 sezonu fikstür çekimi dün Ankara'da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Temsilcilerimiz Talasgücü Belediyespor ile Emar Grup FK'nin fikstürü belli oldu. Ligin ilk haftasında Kayseri derbisi oynanacak.

BAL fikstürü çekildi

TFF'den yapılan açıklamada, pandemi nedeniyle katılım hakkı bulunan 266 takımdan 108'i katılırken, 158 takımın katılım hakkı gelecek sezona devredildi. Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu, 9 Haziran Çarşamba günü başlayacak. 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.

Kayseri derbisi

Kayseri ekiplerinin bulunduğu 3. bölge 5. grupta da fikstür belli oldu. Ligin ilk haftasında Talasgücü Belediyespor ile Emar Grup FK karşı karşıya gelecek. Çorum Çimentospor ile Cumhuriyet Üniversitesi GSK ilk haftada karşılaşacak.

>Muhammed Kösedağ