Baki Ersoy: Sarız'ı Zafere Taşıyacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Cumhur İttifakı üyeleriyle Sarız'da buluştu. Ersoy, Sarız'ı zafere taşıyacağız dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Baki Ersoy: Sarız'ı Zafere Taşıyacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Cumhur İttifakı üyeleriyle Sarız’da buluştu. Ersoy, Sarız’ı zafere taşıyacağız dedi.

Sarız Atatürk Park'ında Sarızlılar ile bir araya gelinen buluşmaya, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yanı sıra, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan’ı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur, ilçe belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yoğun kar yağışına rağmen Sarız’ın güzel insanlarının kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

Baki Ersoy: Sarız'ı Zafere Taşıyacağız!

Başkan Büyükkılıç’ın ardından konuşma yapan Baki Ersoy, ‘Cumhur İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, kıymetli ağabeyimiz Memduh Büyükkılıç, MHP ve Ak Parti İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız, MHP ve Ak Parti KAÇEP İl ve İlçe Başkanlarımız, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanımız, STK temsilcileri ve muhtarlarımızın katılımlarıyla Sevdamız Sarız’da Cumhurun zaferiyle, Belediye Başkan Adayımız Baki Bayrak'ı ve Üç Hilali zafere taşıyacağız. Büyükşehirde de inşallah rekor oy alacağız’ dedi.