Baki Ersoy'dan transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da transfer tahtası açılacak mı? MHP Kayseri Milletvekili bu konu hakkında açıklamada bulundu. Ersoy, Burak Yılmaz hakkında neler söyledi? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Baki Ersoy'dan transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da transfer tahtası açılacak mı? Taraftar bu sorunun yanıtını arıyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, hem transfer hem de teknik direktör Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  

Kayserispor’a verdiği destek ile taraftarın büyük sevgisini kazanan Baki Ersoy, transfer tahtasının yakın bir zamanda açılacağının müjdesini verdi.

Takımın başına getirilen Burak Yılmaz’ın sözleşmesinde tazminat bulunmadığının altını çizen Ersoy, yeni takviyelerle Kayserispor’un yeniden çıkışa geçeceğini söyledi. Henüz oynanmamış 16 maç kaldığına dikkat çeken Ersoy, ‘Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Burak Yılmaz gibi idealist bir hocayla anlaşma yaptık. Biz hocamıza, hocamız da bize güveniyor. Hocamız ile yapılan sözleşmede tazminat bulunmuyor. Bu da her iki tarafın da birbirine ne kadar güvendiğini gösteriyor. Burak Yılmaz hocamız bu işi başarabilecek kapasiteye sahip. Henüz oynanmamış 16 maçımız var. Kümeden düşme kelimesini dilimize bile almıyoruz. Ligin ikinci yarısı yeni başladı.’ dedi.

Ersoy: Kayserispor’a layık futbolcular transfer edilecektir

Transfer tahtasının açılacağının da duyurusunu yapan Ersoy, ‘Takımdan ayrılanlar ve milli takımlara giden oyunculardan dolayı transfer ihtiyacı doğdu. Önce hocamızı bulduk, sırada transfer tahtası var. Bu yasak da kısa zamanda açılacak. Ardından da Kayserispor’a layık futbolcular transfer edilecektir. Herkesin gönlü rahat olsun, bu takım bu sezon kümede kalacaktır’ diye konuştu.

Ersoy son olarak, bugün sporseverlerin Kayserispor'u yalnız bırakmaması gerektiğine vurgu yaparak, Antalyaspor maçında tribünlerin dolmasını rica etti.