Heyecanlandıran transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Yönetimi, gece gündüz transfer yasağının kaldırılması için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-KIrmızılı takımın basın Sözcüsü Samet Koç, Antalyaspor maçı sonrasında taraftarları heyecanlandıracak transfer açıklaması yaptı. Koç, neler söyledi? Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Heyecanlandıran transfer açıklaması - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer için geri sayım başladı.

Şehrin ileri gelenleri Başkan Memduh Büyükkılıç liderliğinde kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı takımın transferinin açılması için çalışmalar hız kazandı. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, transfer yasağını kaldırmak için önemli adımlar atıldığını ifade ederek, taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer yapabilmesi için acilen 4 Milyon Euro’ya ihtiyacı var. Koç da, transferlerin Gaziantep FK maçına yetiştirmek istediklerini söyledi.

Maç sonunda X hesabından Kayserispor Space Odası’nın yayınına katılan Koç, ‘Transfer tahtasını birkaç gün içerisinde açıp, Gaziantep maçına transferlerin yetişmesini istiyoruz’ dedi. Kayserispor’un, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci ve Denis Alibec’e ve ismi açıklanmayan bir futbolcuya ortalama 4 Milyon Euro yatırması durumunda yasak kalkacak.