Bak bu çok güzel haber – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, sezon sonu yaklaşırken sözleşmeleri sona erecek oyuncularla masaya oturmaya başladı. Başkan Ali Çamlı, Joseph Attamah ve Majid Hosseini ile sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağladıklarını söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bak bu çok güzel haber – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da sezon sonu yaklaşırken, takımın geleceği için önemli adımlar atılıyor. 
Başkan Ali Çamlı'nın, takımın iskeletini oluşturan oyuncularla yeniden masaya oturmaya başladı. Özellikle Olivier Kemen’in sessiz sedasız ayrılışının ardından takım içi dengeleri korumak adına Başkan Ali Çamlı, önemli adımlar atıyor.
Başkan Ali Çamlı, takımın önemli isimleri Joseph Attamah ve Majid Hosseini ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Bu gelişme taraftarı hem heyecanlandırdı hem de sevindirdi.  Başkan Çamlı, takımın oyun gücünü önümüzdeki sezonlar için de garanti altına almak için kolları sıvadı. Başkan Çamlı, ayrıca, Miguel Cardoso ve Ali Karimi ile de anlaşma sağlandığı ve yakın zamanda resmi imzaların atılacağı müjdesini verdi.
Kayserispor taraftarlarının bu hamlelerle gelecek adına umutları arttı. Başkan Çamlı'nın bu yaklaşımı, takım içinde de futbolcuları fazlasıyla memnun etti.