Bu iddia çok konuşulur – Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sert sözler sarf ederek, Olivier Kemen'in Sarı-Kırmızılı takıma transfer olduğu dönemde Sportif Direktör Ali Naibi'nin el altından para aldığını söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bu iddia çok konuşulur – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yerel bir televizyonda açtı ağzını yumdu gözünü.

Hiç olmadığı kadar sert sözler sarf eden Başkan Çamlı, son günlerin en çok konuşulan ismi olan Olivier Kemen konusunda öyle iddialı sözler söyle ki ‘Yok artık’ dedirtti.
Başkan Ali Çamlı, Olivier Kemen’in transfer edildiği dönemde Kayserispor’da Sportif Direktör olan Ali Naibi’nin yardımcısının Kamerunludan para aldığını tespit ettiklerini belirterek, ''Olivier Kemen transfer edildi. O dönem Başkan Berna Gözbaşı menajer Ali Naibi. Şimdi Kemen transferinde nelerin döndüğü muamma. Şimdi bir gün Kemen bankaya gidiyor, hesabından para çekiyor. Kemen, Ali Naibi’nin yardımcısına elden veriyor. Biz bunu kameralarla tespit ettirdik. Bir futbolcun hesabından bir kulübün futbol direktörü nasıl para alabilir? Maalesef Kayserispor’a bu olay oldu.  Bu konuyu ortaya çıkardık ve bize ‘Kemen parayı çekiyormuş Ali Naibi’ye veriyormuş sonra Ali Naibi’ de Fransada’ki Kemen’in menajerine gönderiyormuş’ biz salağız ya biz aptalız anlamayacağız sanki. Kemen’in hiç mi aklı yok? Niye Fransa’daki menajerine kendi avukatına kendi doğrudan hesabından atmıyor da Ali Naibi’ye veriyor? Sonra Kemen’i konuşturduk bizim futbol direktörümüze diyor ki ‘Ben hala Ali Naibi’ye para ödüyorum’ Kemen’e, ‘Ne parası ödüyorsun? diye sorulduğunda Kemen de ‘Beni buraya o para karşılığında transfer etti ona borcum var’ diyor’’ diye çarpıcı bir açıklama yaptı.