Atom karınca yine hayran bıraktı!

Kayserispor'da Ramazan Civelek, sahada gösterdiği mücadeleyle adından sıkça bahsettiriyor. Pendikspor maçında da basmadık yer bırakmayan tecrübeli futbolcu, eski takımı Karagümrük karşısında oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Atom karınca yine hayran bıraktı!

Kayserispor’da Ramazan Civelek, formanın hakkını veriyor. 2021 yılında devre arasında Sarı-Kırmızılı kulübe gelen ve şu ana kadar farklı bölgelerde forma giyen Civelek, son oynanan Pendikspor maçında da sahada basmadık yer bırakmadı.

Maça sol kanat başlayan, ardından sol beke geçen Ramazan, Trabzonspor karşısında da etkili bir oyun sergilemişti. Tam bir görev adamı olan Ramazan Civelek, bu sezon sağ bek, stoper, sağ kanat, 6-8 numara, sol kanat ve sol bek mevkilerinde ter döktü. Ramazan’ın maç içindeki hırsı ve isteği takım arkadaşlarını da harekete geçiriyor. Dinamik yapısıyla rakiplere geçit vermeyen Ramazan, Karagümrük maçının önemine değinerek, taraftarı desteğe davet etti.

Atom karınca yine hayran bıraktı!

Eski takımına karşı oynayacak

Eski takımına karşı forma giyecek olmanın heyecanını yaşayan Civelek, ‘Hem bizim hem de Karagümrük’ün açısından olmazsa olmaz bir maç. Geçtiğimiz hafta kazandık, ama işimiz garanti değil.

Saha ve seyircimiz önünde galip gelerek, 43 puana ulaşıp, kümede kalmayı garantilemek istiyoruz’ diye konuştu.