Arıkan, Başkan Büyükkılıç'tan Bakın Ne İstedi?

Yerel seçim heyecanı hız kesmeden devam ederken, Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Memduh Büyükkılıç'a seslendi. Bakın Arıkan, Başkan Büyükkılıç'tan ne istedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'în Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arıkan, Başkan Büyükkılıç'tan Bakın Ne İstedi?

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Memduh Büyükkılıç'tan bir istekte bulundu.

Yerel Seçim heyecanı Kayseri'de hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mahmut Arıkan, belediye çalışanlarının toplu iş görüşmeleri ve maaş görüşmelerinin yapıldığı bu günlerde, Başkan Memduh Büyükkılıç'a taleplerde bulundu.

Enflasyonun tarihi rekorlar kırdığı bir dönemde belediye çalışanlarına yapılan yüzde 25 zammının teklif edilmesini doğru ve vicdani bulmadığını ifade ederek; 'Asgari ücretliye, emekliye ve memura yüzde 50 zammın verildiği bir dönemde, belediye çalışanı arkadaşlarımıza yüzde 25 gibi, yüzde 28 gibi zammın teklif edilmesi doğru değil, vicdani değil' dedi. Başkan Büyükkılıç'a seslenen Arıkan; ' Sayın Büyükkılıç ve yetkililere  bu konuda daha uyarlı olmalarını özellikle istirham ediyorum. Bu işçilerin talepleri karşısında ''Dışarıda bu işi yapmak için çok sayıda bekleyen insan var'' şeklinde açıklama yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu açıklamaların da bir an önce düzeltilerek çalışan arkadaşlarımızın, gönlü kırılan arkadaşlarımızın, gönlünün alınmasını özellikle istirham ediyorum.' dedi.