Araç Sahiplerine Kötü Haber – Benzin Ne Kadar Oldu?

Son günlerde yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren benzin fiyatı ne kadar oldu? Araç sahiplerine kötü haber dün gece geldi. Benzine gece yarısı 95 kuruş zam gelmesiyle güncel benzin fiyatları Kayseri'de ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Araç Sahiplerine Kötü Haber – Benzin Ne Kadar Oldu?

Son günlerde yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren benzin fiyatı ne kadar oldu? Araç sahiplerine kötü haber dün gece geldi. Benzine dün gece yarısı 95 kuruş zam geldi.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ve döviz kuru değişimleri baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanmaktadır. Bu hesaplamalar sonucunda ortaya çıkan fiyatlar, dağıtım firmaları arasındaki rekabet ve serbest piyasa koşulları nedeniyle şirketler ve şehirler arasında küçük değişiklikler göstermektedir.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da sürekli olarak indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermektedir. Son olarak, gece yarısı benzinin litre fiyatına ortalama 95 kuruş zam gelmiş, bu da Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatının 40 lirayı, İstanbul'da ise 39 lirayı aşmasına neden olmuştur. İki gün önce motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatındaki artış, tüketicilerin ekonomik dengelerini etkileyen bir faktör olmuştur.

Kayseri'de Güncel Akaryakıt Fiyatları;

Benzin; 40,50 TL

Motorin; 42,81 TL

LPG; 20,57 TL