Arabaları benzinliğe sürün: Son gün yarın!

Yeni yılla birlikte dünyadaki gelişmeler nedeniyle de pek çok kalemde zam uygulandı. Zamalardan gün aşırı nasibini alan motorine ise okkalı bir zam daha geleceği belirtildi. Bu haberi okuyan araç sahipleri ise araçlarını pazartesi günü uygulanacak zammın öncesinde benzinliğe sürecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Arabaları benzinliğe sürün: Son gün yarın!

Uluslararası petrol fiyatları, döviz kurundaki dalgalanmalar dünyada gerçekleşen diğer gelişmeler, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarıdaki zam dalgasını da beraberinde getiriyor. Bu kapsamda 29 Ocak Pazartesi günü motorine zam geleceği öğrenilirken haftasonu benzinliklerde yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Motorin fiyatlarına yapılacak zam, araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. 29 Ocak Pazartesi gecesi itibariyle litre başına 1 lira 38 kuruşluk bir artışın pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

Arabaları benziliğe sürün: Son gün yarın!

Öte yandan benzin ve LPG fiyatlarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Geçtiğimiz günlerde benzine yapılan zamnla fiyatlar 1 lira 46 kuruş artmış, motorin fiyatlarına ise 20 Ocak'ta yapılan zamla litre başına 1 lira 15 kuruş eklenmişti. 18 Ocak'ta ise LPG fiyatlarına 40 kuruşluk zam yapılmıştı. 

Uluslararası piyasalardaki belirsizliklelrin devam etmesiyle birlikte, akaryakıt fiyatlarının gelecekte nasıl bir seyir izleyeceği ise belirsizliğini koruyor...