Antikacılar Talas'a koştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen Antika Pazarı pandemi nedeniyle verdiği 16 aylık aranın ardında yeniden açıldı. Antikaseverler ve koleksiyonerlerin yoğun ilgi gösterdiği Pazar, önceden olduğu gibi yine büyük beğeni topladı.

Antikacılar Talas'a koştu

“Harman Meydanında Tarihe Yolculuk” sloganıyla başlatılan ve her ayın 2. Pazar Günü düzenlenen Antik Pazarı 16 aylık aranın ardından yeniden antika meraklılarını ağırlamaya başladı.

ANTİKA PAZARI KOLEKSİYONERLE ANTİKACININ BULUŞTUĞU NOKTA

Pazarı gezen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, antikacılar ve pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Pazarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, organizasyonun önemine vurgu yaparak Antika Pazarı’nın antikacılarla koleksiyonerleri buluşturan bir nokta misyonunu üstlendiğini söyledi. Yalçın, “Antika ayrı bir tutkudur. Eşyanın anısı ve hafızası vardır. İnsanlar o eşyada kendini buluyor ve çok güzel bir buluşma anı oluyor. Alan memnun, satan memnun.” dedi. Yalçın, Antika Pazarı’na Kayseri’den ve Kayseri dışından 50’nin üzerinde antikacının katıldığını söyledi.

Pazarı gezmeye gelen Melikgazi eski Belediye Başkanlarından Şevket Bahçecioğlu, organizasyonu çok beğendiğini ifade ederek, Başkan Yalçın’ı tebrik etti. Yine pazara gelenler arasında yer alan Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti.  Antika Pazar’ı vatandaşlar ve antikaseverlerden de tam not aldı. Talas dışından geldiğini söyleyen bir vatandaş organizasyondan çok memnun olduğunu ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Kurumsal Haber