Ankaragücü'nde flaş gelişme! Faruk Koca istifa etti

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan ve cezaevine gönderilen Faruk Koca, başkanlık görevinden istifa etti. Detaylar Kayseri Haberimizde...

Ankaragücü'nde flaş gelişme! Faruk Koca istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Türk futbolunda yeşil sahalara yakışmayan saldırı olayında flaş gelişme yaşandı. Maçın hakemi Halil Umut Meler, maçın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından fiziksel saldırıya uğramıştı.. Bu olay, futbol dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.

Faruk Koca'nın bu eylemi sonrasında cezaevine gönderilmesinin ardından, yaşanan bu talihsiz olay futbol camiasında derin üzüntüye neden oldu. Koca, yaşanan olayın ardından başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Faruk Koca: 'Hakem Meler’den ve tüm hakem camiasından özür diliyorum. Ankaragücü Başkanlığından istifa ettiğimi kamuoyuna duyururum.' ifadelerini kullandı. 

Bu çirkin saldırı olayı, Türk futbolunda ciddi tartışmaları da beraberinde getirdi. Hakem Halil Umut Meler ve hakem camiasına destek mesajları yağarken, futbol camiası bu tür olayların bir daha yaşanmaması için birlikte hareket etme çağrısında bulunuyor.