Trabzonspor - Fenerbahçe maçında taraftarlar sahaya indi! Tekme tokat yumruk...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan sonra Trabzonlu taraftarlar sahaya indi. Fenerbahçeli futbolcularla taraftarlar tekme tokat birbirine girdi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı bitiş düdüğüyle birlikte bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karıştı.
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplandı ve galibiyeti kutladı. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Daha sonra Trabzonsporlu taraftarlarla, Fenerbahçeli futbolcular arasında büyük gerginlik yaşanırken, güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı. Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti.

Yorumlar 1
Erciyesdagi 18 Mart 2024 01:00

Devletimiz devletligini.yapmali trabzon.emniyetini ve valisi.hakinda.sorusturma yapmali veya gorevden.almali yoksa adalete guvenimiz kalmaz zaten.bazi konularda afrika devletlerinden.de geri kaldigimiz.durumlar.var.zaten BUTUN.DUNYA DEVLETLERINE REZIL.OLUYORUZ bu.saha olaylari.barbarliktir resmen.vahsi.durumlari gorduk NOT.niye.anos yapilmaz.niye.mac tatil edilmez.ve niye.sahada.emniyet.polis.yokta liyakatsiz.ozelguvenlige gorev.veriyorlar saygilar selamlar.holland

Bakmadan Geçme