Altın Fiyatları Mart'ta Zirveye Ulaşacak mı?

Altın fiyatları haftanın ilk gününe yükseliş ile başladı. Altın yatırımcısı mart ayında fiyatların hangi bant aralığında ilerleyeceğini merak ediyor. Peki, gram ve çeyrek altında alım fırsatı olacak mı? 4 Mart güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın Fiyatları Mart'ta Zirveye Ulaşacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın yatırımcının yakından takip ettiği gram ve çeyrek altın fiyatları haftanın ilk gününe yükseliş ile başladı. Yükselişin arkasında yatan birkaç faktör var. Bunlardan en önemlisi, küresel ekonomideki belirsizlikler ve ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşının devam etmesi, yatırımcıları güvenli liman olarak altına yönlendiriyor.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, bu hafta altın fiyatlarının ne kadar ilerleyeceğini paylaştı. Memiş; ‘2 bin 81 dolar seviyesinden haftaya başladı. 2 bin 60-2 bin 90 dolar aralığını takip edeceğim. Hedefim 2 bin 350 dolar olduğundan düşüşleri alım fırsatı olarak görmeyi sürdüreceğim. Serbest piyasalarda (fiziki) 2 bin 200 liraya yükseldi. Her hafta rekor tazelemeye devam ediyor. Hedef 3 bin lira olduğundan her ay yeni rekor tazelemesini normal olarak değerlendiriyorum. Her düzeltmeyi alım fırsatı olarak görmeye devam edeceğim. Bu hafta 2 bin 150- 2 bin 250 lira aralığını takip edeceğim’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 4 Mart Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 2,111
Satış: 2,112

Çeyrek altın
Alış: 3,556
Satış: 3,595

Yarım altın
Alış: 7,091
Satış: 7.233

Cumhuriyet altın
Alış: 14,181
Satış: 14,423