Kayseri'de üzücü olaylar...

Kayseri'de son günlerde yaşanan cinayet ve intihar olayları vatandaşları üzdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de üzücü olaylar...

Kayseri’de yaşanan asayiş olayları vatandaşları derinden sarstı. Son günlerde meydana gelen cinayet ve intihar olayları vatandaşları üzdü.

İşte 2 günde yaşanan olaylar…

Kayseri cinnet geçiriyor!

Eniştesini öldürdü!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kayınbiraderi tarafından tabancayla vurulan şahıs hayatını kaybetti. Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda. Aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen Y.K. ile S.T. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Y.K. yanında bulunan tabancayla S.T’ye ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde S.T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kayseri cinnet geçiriyor!

Esnaf kavgası cinayete döndü!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Alpaslan Mahallesi Seval Sokak’ta meydana gelen olayda, sokakta esnaf olan O.T. ile L.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle L.T., yanında bulunan tabancayla O.T.’ye ateş açtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde O.T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

15 yaşında intihar etti!

Kayseri’nin Tomarza ilçesi Emiruşağı Mahallesi’nde, 15 yaşındaki A.Ç. iddialara göre intihar ederek yaşamına son verdi.

Kayseri cinnet geçiriyor!

Cumhuriyet Meydanı’nda bıçaklı saldırı!

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanı’nda Yeraltı Çarşısı esnafı olduğu söylenen bir kişiye bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Yeraltı Çarşısı esnafı olduğu belirtilen bir kişiyle husumetlisi olduğu düşünülen kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken bıçağı olan şahıs tartıştığı esnafa saldırı gerçekleştirdi.

Kayseri cinnet geçiriyor!

Aile tartışmasında kan döküldü!

Yine geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde ailesiyle tartıştığı iddia edilen şahıs, silahla kazara bacağına ateş ederek yaralandı. İddiaya göre ailesiyle tartışan K.Ö.’nün (43), elindeki silahla kazara ateş aldı. K.Ö. bacağına isabet eden kurşunla yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaşanan olaylar Kayserilileri tedirgin ederken bilinçsiz şekilde silah kullanımının önüne geçilmesi talep ediliyor.