Ali Koç Kayseri'den kimi çağırdı?

Kayseri'de o ilçenin muhtarı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisini davet ettiğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Ali Koç Kayseri'den kimi çağırdı?

Kayseri İncesu ilçesi Kızılören muhtarı Murat Altıngöz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisini davet ettiğini duyurdu.

Altıngöz görüşmede Kızılören'e spor tesisi ve gençlere yönelik spor yatırımı yapılmasını talep edeceğini söyledi.

Ali koç Kayseri'den kimi çağırdı?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altıngöz, şunları kaydetti: ''Tanışıklığımız ve dostluğumuz uzun yıllara dayanan, ülkemizin en önemli işinsanlarından ve güzide kulübümüz Fenerbahçe'nin başkanı olan Sayın Ali Koç, görüşmek üzere beni İstanbul'a davet etmiştir. Kendisine teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile görüşmemizde, Kızılören'e spor tesisi ve gençlere yönelik spor yatırımı yapmasını talep edeceğim. İnşallah hayırlara vesile olur.''

Ali Koç Kayseri'den kimi çağırdı?

Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan!

Geçtiğimiz gün Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 27 bin civarı üye oy kullandı. Aziz Yıldırım ile girdiği yarışı kazanan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi.

Fenerbahçe başkanlık seçimi resmi sonuçlara göre toplam 27 bin 489 kullanıldı. Geçerli oylarla 26 bin 947, Ali Koç, 16 bin 464 Aziz Yıldırım 10.483 oy aldı.