Kayserispor'da basın sözcüsü o isim mi olacak?

Kayserispor, Olağan Genel Kurul toplantısının ardından yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Ali Çamlı liderliğindeki yeni yönetimde basın sözcüsünün belirlenmemesi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da basın sözcüsü o isim mi olacak?

Kayserispor, geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Ali Çamlı'nın yönetimi ibra oldu. Yeni yönetiminin belli olmasının ardından görev dağılımı da yapıldı. Geçtiğimiz dönemde basın sözcüsü olarak görev yapan Samet Koç, altyapı sorumluluğuna getirildi. Ancak yeni dönemde basın sözcüsünün belirlenmemesi dikkat çekti. Bu durum da kamuoyunda 'Başkan Ali Çamlı, basın sözcüsünü unuttu mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Kayserispor'da basın sözcüsü o isim mi olacak?

Sonradan mı atanacak?

Yeni görev dağılımında basın sözcüsünün yer almaması, sonradan bir ismin atanacağı yorumlarını da beraberinde getirdi. Kayserispor taraftarları bu konuyu merak ediyor. Basın sözcüsünün olmaması, kulübün medya ve iletişim faaliyetlerinde aksaklıklara yol açabileceği endişesinin oluşmasına neden oldu. Bu eksikliğin kısa sürede giderilip giderilmeyeceği merakla bekleniyor.

Kayserispor'da basın sözcüsü o isim mi olacak?

Mustafa Tokgöz basın sözcüsü mü olacak?

Diğer yandan Kayserispor'un yeni basın sözcüsünün Mustafa Tokgöz olabileceği ihtimali ağırlık bastı. Tokgöz, resmi olarak yönetime girmedi, fakat desteğini de hiç bir zaman esirgemedi. Kulislerde Tokgöz'ün, yeni basın sözcüsü olacağı konuşuluyor. Tokgöz, bu görevi önceki yıllarda başarıyla yerine getirmişti. 

Yeni Yönetim görev dağılımı:

Başkan: Ali Çamlı
Başkan Yardımcısı: Erol Çetin
Asbaşkan: Nurettin Açıkalın
Genel Sekreter: Rıza Erkut Yurdemi
Avrupa Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı: Ali Hızar
Avrupa Sorumluları: Yeşim Akpınar, Hasan Irmak
Hukuk İşleri Sorumlusu: Emir Akpınar
Altyapı Sorumlusu: Samet Koç
Stadyum, Tesisler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı: Süleyman Akın
Yönetim Kurulu Üyesi: Tufan Koç

Basın Sözcüsü: ?