Ali Çamlı'dan flaş açıklamalar! - Adaylık sorusuna da yanıt verdi

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçı ve sonrasında yaşananlar, genel kurul ve Kayserispor'un geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ali Çamlı adaylık sorusuna da yanıt verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'dan flaş açıklamalar! - Adaylık sorusuna da yanıt verdi

Sarı-kırmızılı takımın başkanı Ali Çamlı, Süper Lig'de son hafta öncesi kritik açıklamalarda bulundu. Haziran'da yapılacak genel kurul ve adaylık hakkında da kritik açıklamaya yapan Çamlı, 'Çok yoruldum, iki yılda inanılmaz yoruldum.' ifadelerini kullandı.

Kayserispor Kulüp Başkanı Anadolu Net TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunarak Enes Ünlü’nün sorularını yanıtladı. Başkan Çamlı, Konyaspor maçında sahaya girmesinden ve maç sonrasında yaptığı açıklamalar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili konuşarak, “Antrenmanlıyız, ceza almaya alıştık ama ceza alacağız diye kulübümüzün ve şehrimizin hakkını savunmayacak değiliz. Daha önce ifade ettiğim gibi benim sahaya inmem hakeme herhangi fiili bir saldırıda bulunmak amacıyla değildi.  Benim sahaya iniş sebebim kesinlikle o kırmızı kartın doğru olmadığı ve verilen frikik kararında duran topun 6 dakika boyunca neden kullanılmadığını sormaktı. Böylesine kritik bir maçta ben hakkaniyetin sahada sergilenmesi noktasında bir tepki koydum. Federasyonun canı sağolsun. Federasyonun en kolay yaptığı şey zaten ceza vermek. Statta kulüp yönetilmiyor, maça gitmeyiz ama aynı enerji ve sinerjiyi takımımıza vermeye devam ederiz.” dedi.

Başkan Ali Çamlı, Sivasspor maçı ile ilgili konuştu
Süper Lig’in son haftasında oyanacak Sivasspor maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, “Anadolu derbisi. Hem Sivasspor açısından hemde bizim açımızdan umarım çok keyifli bir müsabaka olur. Çocuklar her zaman olduğu gibi çıkıp aslanlar gibi mücadele ederler. Her iki takımında herhangi bir riski bulunmuyor. İki kardeş ve dost şehrin takımına yakışır şekilde mücadele etmelerini temenni ediyorum. Bizde güzel bir maç seyretmiş olalım. Ben PFDK’ya sevkimden dolayı karşılaşmaya gidemeyeceğim ama televizyondan izlememizde yasak değil herhalde. Bu sezon artık bu şekilde tamamlandı, biz artık önümüzdeki senelerin planlamasını yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Ali Çamlı'dan flaş açıklamalar! - Adaylık sorusuna da yanıt verdi

Ali Çamlı: Bayrağı devretmeye hazırım!
2 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurula ilişkin çok net ifadeler kullanan Çamlı, “Genel kurulun resmi olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Açık ve net bir şekilde ben şunu ifade etmek istiyorum. Benim devam etme gibi bir isteğim kesinlikle yok. Şehir adına bir görev üstlendik, eğer mecbur kalırsak devam ederiz. Kayserispor artık bizim hastalığımız. Ama bu işi yapmak istiyorum diyen varsa, bu bayrağı bundan sonra devam ettirmek isteyen kim varsa, seve seve, destek vermek kaydıyla teslim etmeyi isterim. Çok yoruldum, iki yılda inanılmaz yoruldum. Keşke iki sene de ben yapayım üç sene de ben yapayım diyen, gerçekten yapabileceğine inanan bir kardeşimiz, bir hemşehrimiz, bir dostumuz varsa bütün samimiyetimle söylüyorum bayrağı ona teslim ederim, kesinlikle aday olmam ama Kayserispor için destek vermeye devam ederim.” şeklinde konuştu.