AK Partili Eski Vekilden Dikkat Çeken Çıkış – 'Değişim Şart!'

AK Parti Kayseri eski Milletvekili, aynı zamanda Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kayseri'nin yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Tamer, 'Değişim şart' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

AK Partili Eski Vekilden Dikkat Çeken Çıkış – 'Değişim Şart!'

AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. AK Parti’de yaşanan oy kaybı ile ilgili açıklamalarda bulunan Tamer, ‘Değişim şart’ açıklaması ile kentte büyük çıkış yaptı.

Yerel seçim sonuçlarının ardından parti yönetiminde bir değişimin olacağına kesin gözüyle baktığını açıklayan Tamer, bu sonuçların bir karşılığının olması gerektiğini ifade etti.

AK Partili Eski Vekilden Dikkat Çeken Çıkış – 'Değişim Şart!'

Katıldığı program sunucusunun, ‘Bundan sonra gerek teşkilatlarda, gerek yönetim kademelerinde, gerek MKYK’larda nasıl bir değişim bekliyorsunuz?’ sorusuna İsmail Tamer, ‘Bir takım değişikliklerin olacağı kesin’ ifadeleri ile başlayarak şöyle yanıt verdi; ‘Bu sonucun da bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın heyecanını her bir AK Parti ferdi hissetseydi bu sonuçlar olmazdı. Demek bir takım rehavet üzerimize geldi ki böyle bir sonuç ortaya çıktı. Bu süreç sadece AK Parti’den, rehavetten karşılaşılan bir sonuç da değil. Açıkçası ekonomi önemli etken oldu. 7 Haziran seçimlerinde de emekliler büyük etken olmuştu. Yine emekliler önemli bir etken oldu ’dedi.

İsmail Tamer, sonuçlara yönelik ‘Enflasyonu düşürmemiz lazım, işsizliği yok etmemiz lazım ve cari açığı düşürmek adına lükslerden biraz kaçmamız lazım’ ifadelerinde bulundu.