Kayseri'nin o güzelliği 81 ilde dikkat çekti!

Sosyal medyada bir hesap Türkiye haritası üzerinde ''Hangi şehirde nereyi gezmelisin'' konulu haritayı paylaştı. Peki Kayseri'nin hangi güzelliği haritada yerini aldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'nin o güzelliği 81 ilde dikkat çekti!

Sosyal medyada bir hesap Türkiye haritası üzerinde ''Hangi şehirde nereyi gezmelisin'' konulu haritayı paylaştı. Komşu il Sivas'ta Divriği Ulu Cami, Nevşehir'de Göreme, Yozgat'ta ise Çamlık Milli Parkı yerini aldı. Kayseri'nin haritadaki doğal güzelliği ise dikkat çekti.

Türkiye haritasında 81 ilin hangi bölgesinin gezilmesi gerektiğine dair paylaşılan haritada Kayseri'nin Soğanlı Vadisi yer aldı. Haritada, Kapuzbaşı Şelalesi, Sultan Sazlığı gibi doğal güzelliklerin yerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği işbirliğiyle turizme kazandırılan Soğanlı Vadisi'nin olması dikkat çekti.

Kayseri'nin o güzelliği 81 ilde dikkat çekti!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan Soğanlı Vadisi yerli yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Bölgenin daha çok tanıtılması adına devreye giren yetkili isimler TRT'de yayınlanan Karağaç Destanı dizisinin burada çekilmesine de vesile oldu.

Kayadan oyma kiliseleri, peribacaları ve Soğanlı bebekleriyle bilinen Soğanlı Vadisi bayramda da misafirlerini ağırladı.