AK Parti'nin Kozu Hulusi Paşa

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, genel seçim döneminde olduğu gibi yerel seçimlerde de AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'dan aktif olarak yararlanmayı planlıyor. Teşkilat mensuplarının, Hulusi Paşa'dan seçim çalışmalarına daha fazla katılmasını talep ettiği öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu haber'in bülteninde..

AK Parti'nin Kozu Hulusi Paşa

Milli Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı yapan Orgeneral Hulusi Akar, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yapılan seçimlerde ilk sıradan Kayseri Milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Yıllarca askeri bir disiplinle yetişen Akar’ın, siyasette nasıl bir performans göstereceği merak konusu olmuştu. Ancak Akar, 14 Mayıs seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalarla herkesten tam not almıştı. Seçim kampanyasında başarılı olan Akar’ın siyasete kısa sürede alıştığı belirtilmişti.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, genel seçimlerde başarılı bir grafik çizen Hulusi Akar’ın yerel seçimlerde de aktif olarak görev almasını talep etti. Önceki gün Kayseri’ye gelerek bazı programlara katılan Akar’dan, seçim çalışmalarına daha fazla destek vermesini isteyen teşkilat mensuplarının, özellikle terörle mücadele konusundaki açıklamalarının milliyetçi muhafazakar kesim üzerinde çok etkili oluğunu düşündükleri öğrenildi.