Kayseri'de yaşayıp ilk defa Erciyes'e adım attılar

Havaların ilkbaharı aratmadığı hafta sonunda vatandaş Erciyes'e adeta akın etti. Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş, mahalle sakinlerinden 60 kadın vatandaş Erciyes Kayak Merkezi'ne giderek stres attı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de yaşayıp ilk defa Erciyes'e adım attılar

Cumartesi ve pazar günü hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle birlikte vatandaş Erciyes'e akın etti.

Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş, mahalle sakinlerinden 60 kadın vatandaş ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi'ne giderek stres attı. Ziya Gökalpli mahalle sakinlerinin Erciyes sevinci görülmeye değerdi. Bazı vatandaşlar, Erciyes'e ilk kez çıkmanın mutluluğunu yaşadı. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından, 'Ziya Gökalpli mahalle sakinlerimizin Erciyes sevinci görülmeye değerdi. Aralarında daha önce Erciyes’e hiç çıkmamış olan kadınlarımızın da olduğu 60 kişilik bir grubu Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş ve mahalle sakinlerimizin talebi doğrultusunda Erciyes’e çıkardık. Onların sevinçlerini görmek bizleri de mutlu etti' ifadelerini kullandı.