Adaylar ter döküyor - ERÜ'de duygusal anlar!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu bugün sabah başladı. Sınav için sabah erken saatlerde yola çıkan adaylar sıcak havanın da etkisiyle sınav saatine yetişmek için koştururken polis ekipleri de yoğun mesai yaptı. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsündeki o görüntüler ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Adaylar ter döküyor - ERÜ'de duygusal anlar!

Kayseri'de de öğrenciler YKS için ter dökmeye başladı. Bu sırada polis ekipleri de yoğun mesai harcarken adayların sınav merkezlerine ulaşmasını sağlamak için yoğun çaba gösterdi. ERÜ'deki bu anları gören vatandaşlar polislere teşekkür etti.

Sınava son dakikalarda yetişmeye çalışan adaylar için trafiği rahatlatmaya çalışan polis ekipleri yoğun çalışmalar yürüttü. Kavşaklarda ve kritik noktalarda trafik akışını düzenlemeye çalışan ekipler son dakikalarda okulunu bulmaya çalışan telaşlı ve stresli adayları sakinleştirerek hızla sınav yerlerine ulaştırdı. Ekipler adayları sınav yerine bıraktıktan sonra mesai arkadaşları ile birlikte trafik çalışmalarına devam etti.

Adaylar ter döküyor - ERÜ'de duygusal anlar!

Sınav yerlerine ulaştırılan adayların yanı sıra bu anları gören vatandaşlarda polis ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir etti. Adayları sınav merkezlerine ulaştırmak için çaba gösteren ekipleri gören vatandaşlar polislere teşekkür etti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise ''Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olarak 8-9 Haziran 2024 tarihlerindeki YKS sınavına giren gençlerimizin sınava geç kalmamaları için tüm ekiplerimizle yanlarındayız. Gençlerimize başarılar dileriz.'' denildi.

YKS'nin ilk oturumu bugun sabah 10.15'te başladı. Sınav 12.15'te bitecek. İkinci oturum ise yarın (9 Haziran) 10.15'te başlayacak...