Acele edin – Son gün 2 Ocak!

Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının son tarihini duyurdu. Sisteme başvuru yapılabilecek son gün 2 Ocak olarak belirlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Acele edin – Son gün 2 Ocak!

Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının son tarihini duyurdu. Sisteme başvuru yapılabilecek son gün 2 Ocak olarak belirlenirken hafta sonu da başvuru yapılabileceği aktarıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Tarımsal yardımlardan faydalanmak isteyen çiftçiler için Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının 30 - 31 Aralık tarihlerinde de yapılabileceği aktarıldı.

Bakanlık tarafından yapılan bilgilendirmede, ‘Tarımsal desteklerden faydalanabilmek için ÇKS kaydınızı yaptırmayı unutmayın. Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları il/ilçe tarım ve orman müdürlükleri ile e-Devlet kapısı ve ‘TarımCebimde’ mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor’ ifadelerine yer verildi.

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada da, ‘Çalışarak Dinleniyoruz. 02 Ocak 2024 Salı Günü bitecek olan Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularında, üreticilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilçe müdürlükleri olarak hafta sonu mesaideyiz’ ifadeleri kullanıldı.