Abdullah Göksun MHP'den Aday Adayı Oldu

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından Abdullah Göksun, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için MHP'den Yahyalı Belediye Başkanlığına aday adaylığına başvuruda bulundu. Detaylar haberimizde…

Abdullah Göksun MHP'den Aday Adayı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde hareketlilik devam ediyor.

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından ve aynı zamanda koyu bir Kayserispor taraftarı olan Abdullah Göksun, 31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde başvurusunu yaptı. Göksun, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Yahyalı Belediye Başkanlığına aday oldu. Göksun, aday adaylığı için Başkent Ankara’ya giderek, resmi işlemlerini tamamladı.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Göksun, ‘31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminde güzel ilçemiz Yahyalı’dan Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz Sayın Devlet Bahçeli liderimizin elini öperek hayır dualarını aldık. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, devletimiz var olsun’ ifadelerini kullandı. 

Abdullah Göksun MHP'den Aday Adayı Oldu
Göksun'un adaylığı, özellikle Yahyalı bölgesinde büyük ilgi gördü. Göksun, iş dünyasındaki başarısını siyaset arenasında da göstereceğini kaydetti. Göksun'un adaylığı, bu seçimlerdeki rekabetin daha da kızışacağının bir işareti olarak değerlendiriliyor.
MHP’de başvurular için herhangi bir ücret alınmayacağını belirtilmişti. Belediye başkanı adayı olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezi'ne müracaatta bulunuyor. Ayrıca İl genel meclisi ile belediye meclisi üyelikleri için başvurular teşkilatlara yapılabilecek.