Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Kayseri'de 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda ardından İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da katıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Kayseri’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. 

Öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ortaokul ve lise öğrencileri tarafından 'Öğretmen hayatı değiştirir', 'Öğretmenler günü kutlu olsun' yazılı pankartlar açıldı. 

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Ardından Karaköse ve beraberindeki heyet Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda devam eden etkinlikte, Osman Ulubaş Fen Lisesi öğrencileri müzik dinletisi sundu. 

Etkinlikte konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, ticaret hayatındaki ilk öğretmeni kayınpederi Osman Ulubaş'ı ondan öğrendiklerini paylaştı.

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Elitaş, 'Benim ticaret hayatımdaki ilk öğretmenim değerli kayınpederim Osman Ulubaş'tır. Ticareti ondan öğrendim, siyaseti de bana öğreten kendisidir. Bir bayram günü bayramlaşma programı yaparken bir mikrofon getirdi, 1500 kişilik işçi grubuna ilk hitabetimi yapmıştım. Hayırseverlikte de öğretmenlik yapmaya başladı, 14 okul yaptırmış. İnsan hayatındaki ilk öğretmenlik anne babadır. Ondan sonra ilkokul öğretmeni. Hayatınızda ne zaman olursa olsun ilkokul öğretmeninizin adını unutmazsınız. Hayatınıza katkı sağlayan en önemli olan insanlar onlardır.' diye konuştu.

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Vali Çiçek ise öğretmenlerin üstlendiği sorumlulukları vurgulayarak, öğretmenlerin ülkenin birlik ve beraberliğini temsil ettiğine dikkat çekti. 

Öğretmenlere yapılan saygısızlıklara tahammül göstermeyeceklerini vurgulayan Çiçek, 'Sizlerden uyuşturucu satıcıları nefret ediyor çünkü siz çocuklarınızı bir kartalın yavrularını kavradığı gibi onlardan koruyorsunuz. Bataklıkta yaşayanlar sizlerden nefret ediyorlar. Siz o bataklığı kurutmak için büyük bir çaba gösteriyorsunuz. Sizlerden korkuyorlar çünkü siz olduğunuz sürece bu ülke sonsuza dek bağımsız ve hür olarak yaşayacak. Siz bizim en kıymetlilerimizsiniz.' dedi.

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da hayırseverlerin eğitime katkısını belirterek, yerel yöneticilerin eğitim alanında çalışmalara gayret gösterdiklerini söyledi. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti. 

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

Eğitim sorununu çözen milletlerin kültürde, sanatta, teknolojide, bilimde ve sosyoekonomik alanlarda çok ilerde olduğunun altını çizen Karaköse de bugünü doğru farkındalık oluşturmak ve öğretmenin nasıl anlaşılması gerektiğinin değerlendirilmesine dikkat çekti.

Program sonunda, Osman Ulubaş Fen Lisesi Öğrencileri ve öğretmenleri Çanakkale’de hazırladıkları İstiklal Marşı klibi ile Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e teşekkür etti.

Kayseri'de Öğretmenler Günü böyle kutlandı!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Kayseri Milletvekil Sayın Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, hayırsever iş insanı Osman Ulubaş ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.