A Milli takımın radarında - Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un jokeri Gökhan Sazdağı, forvetten sağ beke kadar mevkide sergilediği üstün performans ile dikkatleri üzerine dikkat çekiyor. Başakşehir ve A Milli Takım'ın da radarında olan Sazdağı, Kayserispor'un Süper Lig'deki başarısında kilit rol oynuyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

A Milli takımın radarında - Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan Sazdağı, adeta küllerinden doğdu.

29 yaşındaki tecrübeli futbolcu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Orijinal pozisyonu forvet olmasına rağmen, hangi mevkide görev verilirse maksimum performansını gösteren Sazdağı, Sarı-Kırmızılı takımının çok yönlü ve vazgeçilmez bir oyuncu haline geldi.
Geçtiğimiz sezon sınırlı forma şansı bulan Sazdağı, Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferiyle birlikte sağ bek pozisyonunda görev almaya başladı. Bu mevkide sergilediği etkileyici performansla, hem taraftarların hem de teknik ekibin takdirini kazandı. Sağ bek, sol bek, forvet, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında gösterdiği başarılı performanslarla takımının en çalışkan ve etkili oyuncularından biri oldu.
Sazdağı'nın performansı, Başakşehir gibi Süper Lig'in güçlü takımlarının yanı A Milli Takım'ın da dikkatini çekti. Sazdağı, sahada gösterdiği dinamizm ile Kayserispor'un Süper Lig'deki başarılı performansının mimarlarından biri olarak öne çıkıyor.

A Milli takımın radarında - Kayserispor Haberleri 

Gökhan Sazdağı, Trabzonspor ile önemli maç öncesinde, iddialı konuştu. Takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yaptığını dile getiren Sazdağı, Trabzon’dan 3 puan ile dönerek, Kayserispor'un Süper Lig'de yeni bir galibiyet serisi için kolları sıvadıklarını kaydetti. Sazdağı'nın bu azmi ve çok yönlülüğü, Kayserispor'un geleceği için büyük bir umut kaynağı olmaya devam ediyor. Gökhan Sazdağı, aynı zamanda altyapıdaki ve A Takımdaki genç futbolculara da rol model oluyor. Bu sezon toplamda 12 maça çıkan Sazdağı, 1 asistlik performans gösterdi.