3 kez Kayserispor'u, 1 kez Erciyesspor'u çalıştırdı

Kayserispor'u daha önce 3 kez çalıştıran, 1 kez de Erciyesspor'u çalıştıran Hikmet Karaman, Süper Lig'in 32. Haftasında 13 Nisan Cumartesi günü Adana Demirspor'un başında Kayserispor'a rakip olacak.

3 kez Kayserispor'u, 1 kez Erciyesspor'u çalıştırdı

Kayseri şehrinin 2 takımını toplamda 4 kez çalıştıran Hikmen Karaman, Kayserispor ile 105 maça çıkarken, Kayseri Erciyesspor ile de 19 müsabakaya çıktı. Sıkıntılı dönemlerinde Kayseri takımlarına gelerek ligde tutmayı başaran Hikmet Karaman, son çalıştırdığı 2021-2022 sezonunda ise Kayserispor ligi 14. sırada bitirmişti.

3 kez Kayserispor'u, 1 kez Erciyesspor'u çalıştırdı - Yine geliyor

Kayseri Erciyesspor’u ise 2013-2014 sezonunda çalıştıran Hikmet Karaman, kötü giden takımda Fuat Çapa’nın yerine takımın başına getirilmiş ve ikinci devrede takımı ligde tutmuştu.

Kayseri geçmişi fazlasıyla bulunan Hikmet Karaman, bu sezon Adana Demirspor takımını çalıştırıyor. Adana temsilcisiyle 11 maça çıkan Karaman, bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek 10 puan topladı. 

Hikmet Karaman, farklı takımların başında Kayserispor’a karşı 14 maça çıktı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti.