Kayseri'de korkunç olay! Kurt sürüsü parçaladı…

Kayseri'nin Develi İlçesinde, kurt sürüsü bir çoban köpeğini parçalayarak telef etti. İlçede bulunan vatandaşların dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de korkunç olay! Kurt sürüsü parçaladı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Develi İlçesi'ne bağlı Şıhlı ve Karaköy Mahallelerinde, aç kurtlar köye inerek bir çoban köpeğini telef etti. 

Kurt sürüsünün çoban köpeğini telef etmesi, bölgedeki hayvan sahiplerini endişelendirdi. Olayı gören bir mahalle sakini, köpeğin kurtlar tarafından yenilmiş halini görüntüleyerek duyurdu. 

Kayseri'de korkunç olay! Kurt sürüsü parçaladı…

Hayvanların güvenliği tehdit altında

Bölge sakinleri, yaşanan bu tür olayların önüne geçebilmek için yetkililerden önlem alınmasını talep ediyor. İlçe sakinleri, kurt sürülerinin bölgede sıkça görülmesi nedeniyle, çoban köpeklerinin ve diğer hayvanların güvenliğinin tehdit altında olduğunu söylediler. Olay sonrası bölgedeki diğer hayvan sahipleri, özellikle büyükbaş ve küçükbaş hayvanları olanların dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Daha önce Yahyalı ve Develi İlçelerinde görülen kurt sürüleri, ilçe sakinlerini tedirgin ediyordu. Geçtiğimiz yaz Develi ilçesine bağlı Şıhlı Avşar Köy ve Kamışlı Yaylasında kurt sürüsü yiyecek aramak için yola inmişti.