2 aylık bebeği olan anne isyan etti: Geçeceklerini anlayınca, bebeğin kulaklarını kapatıyorum!

Kayseri Kocasinan İlçesi'nde yaşayan 2 aylık bebeği olan bir anne, sosyal medyadan isyan etti. Geçeceklerini anlayınca bebeğin kulaklarını ellerimle kapatıyor. Buna kim dur diyecek? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

2 aylık bebeği olan anne isyan etti: Geçeceklerini anlayınca, bebeğin kulaklarını kapatıyorum!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yaşayan 2 aylık bebeği olan bir anne, sosyal medya üzerinden yetkililere seslendi. Genç anne, magandaların durdurulmasını istedi.

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan 2 aylık bebeği olan Emine Sarıbal, Kocasinan Bulvarı üzerinde gelip geçen trafik magandalarının durdurulmasını istedi.

Bu yolun adeta yarış pistine çevrildiğini ifade eden anne Sarıbal, şu ifadeleri kullandı: ''Kayseri Kocasinan daki Kocasinan bulvarı ana yolunu yarış pistine çevirip durmadan gece gündüz dinlemeden hasta bebek yaşlı düşünmeden korkunç ses çıkaran egzozlu motor ve araçlarla delirmiş gibi yarış yapanları bir biz duyuyor olamayız Allah aşkına? 2 aydır ufacık bebeğimi gece 11’den sonra gece 1’lere kadar kimsenin sıçratarak uyandırmaya hakkı yok. Geçeceklerini duyduğum an bebeğin kulaklarına elimi kapatıyorum. İnanamıyorum buna nasıl müdahale edilmez. Eşkıya ülkesi mi burası hiç kimse görmüyor duymuyor bilmiyor mu bunu?''

Sarıbal, paylaşımında yolun üzerinde güvenlik birimlerinin de olduğunu, artık bu duruma engel olunması gerektiğini dile getirdi.