10 işçi alınacak! İş İlan Haberleri

Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. (KAYTUR) 10 yeni işçi alacak. İş arayanlar için sevindirici bir haber geldi. Siz de iş arıyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

10 işçi alınacak! İş İlan Haberleri

Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. (KAYTUR) 10 yeni işçi alacak. İş arayanlar için sevindirici bir haber geldi. KAYTUR, büyüme ve genişleme hedefleri doğrultusunda yeni işçi alımı yapacak. Siz de iş arıyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın... 

Kayseri Büyükşehir iştirakçilerinden biri olan KAYTUR, şehrin özellikle yemekleri olmak üzere hediyelik eşya tasarımından satışına kadar ön plana çıkan bir tesis. KAYTUR istihdam oluşturarak ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda alınacak Hamurkar Yardımcısı olarak 10 işçi alıancak. Başvurular 27 Ekimde son bulacak. İşçiler Kent Ekmek Fabrikası'nda 3 vardiya şeklinde haftada 45 saat çalışacak.

Başvuru şartları neler?

- 20 - 45 yaş aralığında olmak

- Daha önce en az 1 yıl çalışmış olmak

- Vardiyalı çalışmaya engeli bulunmamak

- Kayseri'de ikamet etmek

Bu şartları taşıyan işçi adaylarının Adli Sicil Belgesi ile Yakut Mahallesi Fuar Kültür Parkı içi Kümeevleri No:7 Kat: 2 Kocasinan adresine giderek burada başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

İlana ait dosyaya ulaşmak için tıklayın...