Resmi Gazete'de Yayımlandı - Binlerce Personel Alınacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sözleşmeli 8 bin personel alımı yapılacak. KPSS Puan sıralaması esas alınacak mı? İlanın detayları neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Resmi Gazete'de Yayımlandı - Binlerce Personel Alınacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sözleşmeli 8 bin personel alımı yapılacak.

Resmi Gazete'de Yayımlandı - Binlerce Personel Alınacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılında yapmayı planladığı 8 bin sözleşmeli personel alımıyla ilgili detayları kamuoyuna duyurdu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın liderliğinde, bakanlık, deprem bölgelerine daha fazla destek sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu önemli adımı atmaya hazırlanıyor. Göktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, alımla ilgili detayların yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Resmi Gazete'de Yayımlandı - Binlerce Personel Alınacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığın merkez ve taşra birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacak. Adaylar yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puan sıralaması ile alınacak. Başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden, E- devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

Başvuru Linki İçin TIKLAYINIZ...

Söz konusu personel alımı, çeşitli branşlarda ve pozisyonlarda gerçekleşecek. Özellikle sosyal çalışmacı, psikolog, fizyoterapist, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, öğretmen, avukat, yurt yönetim personeli ve destek personeli gibi alanlarda alımların yapılması bekleniyor.