Melikgazi Belediyesi 'nde İlk Etapta 10.000 çam fidanı toprakla buluşacak

Melikgazi Belediyesi olarak çevreci ve çevre dostu bir belediye olarak her etkinlik ve yatırımlarda çevre dostu olduğunun kanıtlandığını hatırlatılarak 2019 yılı ilkbahar dönemi fidan dikimi çalışmaların başlanıldığı bildirildi.

Melikgazi Belediyesi 'nde İlk Etapta 10.000 çam fidanı toprakla buluşacak

Büyük ölçekli ve çok amaçlı Parklar inşa edileceği ve bu parkın projelendirme çalışmalarına ise şimdiden başlanıldığı hatırlatılan açıklamada fidan dikim çalışmaların özellikle öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirileceği kaydedildi. 
 
Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 835 ayrı parkın yer aldığını bunun yanında Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Mimarsinan, gibi doğal yeşil alanların bulunduğunu dolayısı ile Melikgazi’nin yeşil bitki örtüsü ile çevrelendiğini belirtilerek fidanların Nisan ayı içerisinde hazırlanan belli bir plan içerisinde toprak ile buluşturulacağı vurgulandı.
 
Melikgazi Hizmet Binası Spor Merkezi'nde Kayıtlar Devam Ediyor 
 
Melikgazi Belediyesi Hizmet Binasında; genişletilen ve yenilenen Kültür Merkezindeki spor salonuna kayıtların devam ettiği bildirildi. 
 
Genişletilen ve yenilenen spor merkezinde ayrıca sauna yapıldığını belirtilerek haftanın 6 günü hizmet vereceği spor merkezinin hanımlara ve erkeklere özel günler tahsis edildiğini kaydetti. 
 
Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri erkekler, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ise kadınlara olmak üzere tahsis edildiğini hatırlatılan açıklamada, Kayıtların 252 13 33 nolu telefon ile yapılabileceğini gibi bizzat Kültür Müdürlüğü SPOR birimine müracaat edilmesi gerektiğini ifade edildi. BÜLTEN