Kayserispor'da heyecanlandıran proje ne zaman tamamlanacak?

Kayserispor Recep Mamur Tesisleri'ne yapılacak olan tribün projesi ilk duyurulduğunda Kayserispor taraftarını oldukça heyecanlandırmıştı. Peki proje ne durumda ? Ne zaman tamamlanacak? Detaylar haberimizde...

Kayserispor'da heyecanlandıran proje ne zaman tamamlanacak?

Kayserispor tesislerine yapılması planlanan ve ilk olarak 2024 Ocak ayında Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'nin duyurduğu projede son durum ne?

Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Samet Koç'un girişimleri neticesinde antrenman sahasına tribün bölümü inşaa edilececeği duyurulmuştu. Kayserispor markasının kurumsal kimliğinin her geçen gün daha yukarı ivme kazanması adına gerçekleştirilen projelerden biri olan tribün projesinin yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

 

YENİ SEZONA YETİŞECEK

Avrupa standartlarındaki tribün projesinin ön çalışması tamamlandı. Yapılan tribünde kafeler, yayın odaları, özel localar gibi çok sayıda imkan sunulacak. Bu çalışmaların yeni sezon öncesi tamamlanması bekleniyor. 

Kayserispor'da heyecanlandıran proje ne zaman tamamlanacak?

Kayserisporlu futbolcular tesislerde idmanlarını gerçekleştirirken, taraftar da takımını yakından ve bir o kadar da konforlu şekilde izleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda Kayserispor kulübü, kurumsal kimliği ve tesisleşme adına önemli bir adım daha atmış olacak.