Mimarsinan'da İnternet Çilesi!

Kayseri'de Melikgazi ilçesinde bulunan Mimarsinan Mahallesi sakinleri internet çilesi yaşadıklarını dile getiriyor. Bilgiler WhatsApp ihbar hattımıza mahalle sakini bir vatandaş tarafından gönderildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Mimarsinan'da İnternet Çilesi!

Kayseri'de Melikgazi ilçesinde bulunan Mimarsinan Mahallesi sakinleri internet çilesi yaşadıklarını dile getiriyor. Bilgiler WhatsApp ihbar hattımıza mahalle sakini bir vatandaş tarafından gönderildi.

Kayseri’de bulunan ve Mimarsinan Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş, WhatsApp ihbar hattı kanalı ile bize ulaştı. Yakşalık 6 aydır internet bağlanmaması sebebiyle sitemde bulunan vatandaş, ‘Türk Telekom’a başvuruda bulunduk. Bir süre geçtikten sonra işlemleriniz devam ediyor açıklaması ile karşılaştık. İlk önce altyapı var dediler. Birkaç ay geçtikten sonra tekrar iletişime geçtiğimizde altyapı uygun değil dediler. Yaklaşık 6 ay bizi böyle oyaladılar. Arka binamda internet bağlantısı var. Fakat kendi binama hala getirilemedi’ ifadelerinde bulundu.

Konu ile ilgili bilgiler bununla sınırlı olmakla birlikte, ilgili kurumlardan açıklama bekleniyor.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13