Kayseri'deki İlkokulda Zehirlenme Vakası: Çok Sayıda Öğrenci Hastanelik Oldu!

Kayseri'de bir ilköğretim okulunda iddiaya göre 20'den fazla öğrenci, zehirlenme şüphesi ile hastanelik oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'deki İlkokulda Zehirlenme Vakası: Çok Sayıda Öğrenci Hastanelik Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde iddiaya göre Servet Akaydın İlköğretim Okulu'nda, eğitim gören 20'den fazla öğrenci, tükettikleri gıdadan zehirlendi. Durumu fark eden öğrencilerin hemen okul yönetimine bildirmesiyle birlikte, harekete geçen öğretmenlerin ihbarıyla birlikte olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Öğrencilerin tedavileri devam ediyor

Okula gelen sağlık ekipleri, zehirlenen öğrencilere ilk müdahaleyi yaparak çeşitli hastanelere sevk etti. Öğrencilerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verilmezken, hastaneye kaldırılan öğrencilerin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Zehirlenme olayının neden kaynaklandığı ve hangi gıda maddesinden kaynaklandığı henüz netlik kazanmazken, polis soruşturmasının detayları araştırılmaya devam ediyor. Okul yönetimi ise olaya ilişkin açıklama yapmadı.