Kayserili O İsim Genel Başkan Mı Oluyor?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yeni dönemde görevi bırakacağı belirtilirken, yerine gelebilecek isimler arasında Kayserili o milletvekilinin adı da geçiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in, haber bülteninde…

Kayserili O İsim Genel Başkan Mı Oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi'nde, Temel Karamollaoğlu'nun yeni dönemde Genel Başkanlık görevini bırakacağı haberleri parti içinde hareketlilik yaratırken, görevi devralabilecek isimler arasında bir Kayserili milletvekilinin adı da geçiyor.

Yerel seçim mağlubiyeti pek çok partide hesaplaşmayı da beraberinde getirdi. İYİ Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nde mevcut genel başkanların konumu tartışılırken, değişim rüzgarlarının estiği bir başka parti ise Saadet Partisi oldu.

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin çok gerisinde kalan ve Milli Görüş tabanını bu partiye kaptırdığı yolunda yorumlar yapılan partide Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun görevi bırakacağı konuşuluyor.

Karamollaoğlu’nun siyaseti bırakacağı konuşuluyor

Oda TV’nin haberine göre, görevi bırakması yönünde tabandan sesler yükselen Karamollaoğlu, Kasım ayındaki kongreyi işaret etti. Olağan Genel kurulda yeniden aday olmayacağını yakın çevresine söyleyen Karamollaoğlu’nun aktif siyaseti bırakacağı ileri sürülüyor.

Karamollaoğlu’nun yerine kimin geçeceği merak edilirken, en çok şans verilen adaylar arasında Kayseri Milletvekili ve SP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da yer alıyor.

Kayserili O İsim Genel Başkan Mı Oluyor?

Arıkan’ın yanı sıra Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Abdullah Ayhan, Karamollaoğlu’ndan önce genel başkanlık yapan Mustafa Kamalak ile eski milletvekili Abdulkadir Karaduman genel başkan adaylığı için adı geçen diğer siyasetçiler arasında yer alıyor.