Bir Çinli daha Kayserisporlu oldu

Kayserispor'un eski yöneticisi Mustafa Tokgöz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar gibi Sarı-Kırmızılı takımın daha çok tanınması ve sevilmesi adına çeşitlik faaliyetler yapıyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Bir Çinli daha Kayserisporlu oldu

Kayserispor’un eski yöneticisi Mustafa Tokgöz, Sarı-Kırmızılı kulübe desteğini sürdürüyor.

Tokgöz, bir Çinliyi daha Kayserisporlu yaptı. Her gittiği yerde Kayserispor forması, atkısı ve lisanslı ürünlerini hediye ederek, farkındalık oluşturan Tokgöz, Sarı-Kırmızılı takımın daha çok ilgi görmesi adına sürpriz çalışmalara imza atıyor. İş dünyasında da son derece önemli projelere imza atan Tokgöz, gittiği her yerde Kayserispor’un adının geçmesi adına mutlaka bir eylem gerçekleştiriyor.

Bir Çinli daha Kayserisporlu oldu

Tuna’da bulunan bir AVM’de işletmesi bulunan Tokgöz, Çinli bir vatandaş ile karşılaştı. Kayseriyi ve Kayserispor’u anlatan Tokgöz, hemen ardından kulübün lisanslı ürününü hediye etti. Tokgöz, Çinli vatandaşa, üzerinde Kayserispor logosu olan Kolej Montu hediye ederek poz verdi. Çinli vatandaş da Tokgöz’ün bu jesti sonrasında teşekkür etti. Tokgöz de bu anları X hesabından paylaştı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, mahalle ziyaretlerinde gördüğü her çocuğa Kayserispor forması hediye ederek, büyük taktir topluyor.