Ziyaretçiler buraya akın ediyor! Müthiş manzarası var...

Bünyan'da hayata geçirilen 'Kayabaşı Cam Seyir Terası' projesine Kayseri'den ve çevre illerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yeni hayata geçirilen bu projeyi merak eden vatandaşlar, özellikle hafta sonları ilçeye giderek heyecanı ve manzaranın güzelliğini bir arada yaşıyor. Haberin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ziyaretçiler buraya akın ediyor! Müthiş manzarası var...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile yapımında sona gelinen, daha tamamlanmadan Kayseri'nin cazibe ve ilgi merkezi haline gelen Bünyan Cam Seyir Terası, vatandaşların uğrak noktası olmuş durumda.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de beraberindeki heyetle Bünyan Cam Seyir Terası ziyaret ederek manzaranın keyfini çıkaranlar arasında yer aldı.

Ziyaretçiler buraya akın ediyor! Müthiş manzarası var...

"Yeşiller içindeki şehri izlemek..."

Vali Çiçek, bu müthiş manzaralı Bünyan Cam Seyir Teras hakkında sosyal medya hesabında videolu bir de paylaşım yaptı. Çiçek, "Kayseri Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Bünyan Belediyemiz işbirliğinde yapılan ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak seyre açılan cam teras ziyaretçilerle dolup taşmaya başladı. Yeşiller içindeki şehri cam terastan izlemek için tüm vatandaşlarımızı Bünyan’a bekliyoruz." şeklinde konuştu

Ziyaretçiler buraya akın ediyor! Müthiş manzarası var...

 

Bünyan Belediye Başkanı Altun da, "Bünyanımızda ilkleri gerçekleştirmek ve ilçemizi en iyi seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Projemizde bizlere büyük destek veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ve Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BÜNYAN CAM SEYİR TERAS'A NASIL GİDİLİR? 

Kayseri merkezine 43 kilometre uzaklıkta bulunan Bünyan’ın Kayabaşı Cam Seyir Terası yerden yüksekliği tahmini 280 metre olan yaklaşık 80 m2 bir alana sahip olan cam teras sizlere farklı bir deneyim yaşatacaktır. Saat 11:00-16:00 arası ziyarete açık olan cam teras eşsiz manzarasıyla birlikte coşkuyu da korkuyu da aynı anda yaşatıyor.

CAM SEYİR TERAS KONUMU İÇİN TIKLAYIN

YAZARIMIZ GÜLŞEN BÜYÜKÇEKİÇ'İN BÜNYAN CAM SEYİR TERASI HAKKINDAKİ KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN