Zabıta ekipleri pazar yerinde!

Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Zabıta ekipleri pazar yerinde!

Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların mağduriyet yaşamaması güven içinde alışveriş yapması için ilçe genelindeki pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da "Pazar yerlerinde bulunan tezgahları tek tek kontrol eden ekipler, etiketi bulunmayan ve kurallara uymayan esnaflara uyarıda bulundu." dedi.

Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlere devam ediyor. Bu kapsamda pazar yerlerini de denetleyen ekipler, etiketi bulunmayan ve kurallara uymayan pazarcı esnafına uyarıda bulunuyor.

Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde!

Denetimler ile ilgili yazılı açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi’mizin huzuru, güvenliği ve sağlığı için çalışmalarını gece gündüz titizlikle sürdüren zabıta ekiplerimiz, rutin denetimlerine hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Palancıoğlu, Vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışveriş yapabilmesinin öncelik olduğunu belirtti.

Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde!

Ekiplerin tezgahları tek tek gezerek fiyat etiketi kontrolü yaptığını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ve huzur içerisinde alışveriş yapması, sorun yaşamaması bizim hedeflerimizdendir. Pazar yerlerimizin mekansal nitelik ve kalitesinin artmasını sağlamak istiyoruz. Olabilecek her sorunun önüne geçmek adına ekiplerimiz pazar yerlerindeki denetimlerine devam edecektir. Vatandaşlarımızın haklarını korumaya ve güven içeresinde yaşamalarını sağlamaya devam edeceğiz."

Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde!

Pazarın genel düzeni ve intizamını da denetleyen ekipler de uyarıları dikkate almayan pazarcı esnaflarına gerekli cezai işlemin uygulanacağını da ifade etti.