YKS sınav giriş yerleri açıklandı mı?

YKS sınavına sayılı günler kaldı .Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri, sınava 20 günden az bir süre kala erişime açıldı.Peki YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Konuyla ilgili merak edilenler Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber Detaylarında...

YKS  sınav giriş yerleri açıklandı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 YKS sınav giriş belgesi, üniversite sınavlarına sayılı günler kala erişime açıldı. Yıl boyunca YKS için hazırlanan öğrenciler, sınava az bir zaman kala giriş yerlerini ÖSYM AİS ekranı üzerinden sorgulayabilecek. 

YKS  sınav giriş yerleri açıklandı mı?
YKS SINAV GİRİŞ YERLERİ NASIL SORGULANIR?
17 Haziran 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 18 Haziran 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile 2023-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 31 Mayıs 2023 tarihinde saat 15.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.