Yeşilhisar'da karne coşkusu: İlçe protokolü öğrencilerin sevincine ortak oldu

2025 -2026 Eğitim-öğretim yılı sona erdi. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar İlçe Kaymakamı Fatih Adıgüzel ve Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Şehit Mehmet Güngördü Ortaokulu'nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Bir dönemin daha sonuna gelirken Şehit Mehmet Güngördü Ortaokulu’nda ki öğrenciler ve veliler heyecan dolu anlar yaşadı. Öğrencilerin ve velilerin mutluluğuna ortak olan Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar İlçe Kaymakamı Fatih Adıgüzel ve Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ tüm öğrencileri tebrik ederek karnelerini dağıttı.

Yeşilhisar'da karne coşkusu: İlçe protokolü öğrencilerin sevincine ortak oldu

Öğretmenler ve veliler unutulmadı

Karnelerin dağıtılmasının ardından protokol üyeleri, emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek öğrencilere güzel anılarla dolu bir tatil yılı diledi. Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.