Yerel Seçimlerde Kullanılacak Sloganlar Belli Oldu!

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için hazırlıklar tamamlanıyor. Temayül yoklamasını tamamlayan AK Parti adaylarını 7-15 Ocak tarihleri arasında tanıtacaklarını söylerken, yerel seçimlerde kullanacakları sloganları açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Yerel Seçimlerde Kullanılacak Sloganlar Belli Oldu!

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için AK Parti kampanya ekibi kullanacakları sloganları açıkladılar. . Temayül yoklamasını tamamlayan AK Parti adaylarını 7-15 Ocak tarihleri arasında tanıtacak.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Ertan Aydın, aday tanıtım programı ile yerel seçim döneminde kullanılacak kampanya araçlarına yönelik çalışmaları sürdürüyor. Kampanyasını ‘vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi’ ilkesi çerçevesinde ‘Gerçek Belediyecilik’ markası üzerinde inşa eden AK Parti, bu süreçte ‘Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir’ olarak belirledi. Slogan illere göre şekillenecek. Örneğin İstanbul için, ‘İstanbul bilir gerçek belediyecilik Ak Parti’dir’ şeklinde AK Parti’nin seçime girdiği her büyükşehir, il, ilçe ve beldenin ismiyle uygulanacak.

Seçim takvimi çerçevesinde propaganda sürecinin başlaması ve parti adaylarının tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor.