Yeniden Refah'ın Kocasinan adayı belli oldu

Yeniden Refah Partisi (YRP), 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri adaylarını açıklamaya başladı. YRP Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan, partisinin Ankara'daki Genel Merkezi'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Kayseri'nin Kocasinan, Bünyan ve Yeşilhisar Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Yeniden Refah'ın Kocasinan adayı belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YRP’nin, parti genel merkezinde düzenlediği ‘2024 Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’ ile Kayseri’nin üç ilçesinde yarışacak isimler belli oldu. YRP Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan, partinin Kocasinan’da Önder Narin, Bünyan’da AK Parti Belediye eski Başkanlığı yapan Şinasi Gülcüoğlu, Yeşilhisar’da da Mehmet Akif Çetin ile yerel seçimlere gideceğini açıkladı. 

Yeniden Refah'ın Kocasinan adayı belli oldu

YRP’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Önder Narin, geçmiş dönem partisinin İl Başkanlığı görevini yapmış, 2023 Genel Seçimlerinde de Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı olmuştu. Narin’in 1. Sıra adayı olarak katıldığı genel seçimlerde YRP, Kayseri’de yüzde 3,5 oy alarak, Zafer Partisi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşil Sol Parti ve Memleket Partisi’ni geride bırakmıştı. 

Adaylığının ilan edilmesiyle kendisine ulaştığımız YRP Kocasinan Belediye Başkanı Önder Narin, ‘Son genel seçimlerde Kayseri’de yaklaşık 30 bin oy almıştık. 365 binin üzerindeki üye sayısıyla şu an Türkiye’de en hızlı büyüyen parti konumunda olan Yeniden Refah’ın gönüllü bir neferi olarak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere tam kadro hazırız’ diye konuştu.